Terrible conditions in penal colony № 18 (Sosva city)

1
1622

Prisoners from the colony №18 addressed to our organization. They all complained on awful living conditions, which do not meet demands.

According to the prisoners, they wash at the best twice a month, sometimes even more rarely by reason of lack of fuel or water. When prisoners ask the administration of the colony: «Why there is no fuel?». The administration replies simply and clear:»What about you? Did you bring fuel with you?»

Though it was written in prison’s rules book that a prisoner has a rights for bath not less than 1 a week. The roof of place for washing is fell down more than 2 months ago, and prisoner say that it’s for good there was nobody inside. The administration just put some wood boards despite of the usual temperature in Sosva -20 which is minimal temperature in that region.

Conditions of living place there is nothing better: it’s in critical condition, it’s really cold inside. Toilets are located outside and these place are not cleaned for years. Food that is given in colony  doesn’t meet accepted standards. And also the administration does not admit food from people who are no relatives for prisoners (without reasons). What if a prisoner does not have  a relative? Personnel of the prison has the answer:»Live without food». The Head of the colony № 18 Orlov A.C made an order about weekend, they are simply forbidden and packages from relatives can be sent only with expensive service.

In punishment rooms there are no heating system and water supply at all, batteries are covered with ice, on the walls there is water all the time. Morning and evening checking is held outside even if the temperature is more than -25 degrees.

As well prisoners complain on prison personnel who conduct personal search in rude way.

Sooner we are going to visit the penal colony № 18 and meet prisoners, who send us their claims. We will try to help them because as we know prisoner sending us claims are already in the punishment rooms.

In August 2012 prisoners stated that their food is taken away, now they complain on horrible conditions. We have been there and we can say that situation is really disastrous. Photos of the colony where personnel is working. Security conditions are ZERO level. The building is about to ruin down.

Сосьва

Сосьва2

Сосьва3

Сосьва4

It’s possible that building is reconstructed and now it is comfortable for personnel. The Head of the colony is in another building which is new and comfortable. Well, I guess we have to ask some questions to the Federal Service for Execution of Punishment of Sverdlovsk region.

Aleksey Sokolov, Svetlana Malyugina.

1 КОММЕНТАРИЙ

  1. Design dit hus for krystal dekorationer er absolut en sjov aktivitet. Spring design skal vise skinnende og frisk følelse fra sæsonen. I år giver konventionelle krystal dekorationer dagens perspektiv. Her er nogle unikke krystal dekorationer, som du kan bruge i din house.Generate foråret lysere i dit hus med en smuk ferie desk oprettelse. Søndag frokoster ornamenterede sammen med behagelige krystal dekorationer vil være det vigtigste element i selve dekorationer festligheder. Tænk over lyse nuancer til ferie skrivebord. Vælg 2 eller 3 nuancer, der stimulerer forår for eksempel chokolade brun og stor grøn og stole på dem i din ferie placering konfigurationer. Bruge de traditionelle hvide farvede middagsretter og klare cup steward, der spreder lys til ethvert blændende look. Tilføj meget dekorationer som keramik Tilfreds krystal! I enkle ikke-traditionelle toner som lys grålig samt stor røget blå. Du kan også holde tingene let og øge de enkle dekorationer af din ejendom med en mættet bord oprettelse. Opret en iøjnefaldende ferie position oprettelse ved hjælp af en forholdsvis neutral tone middag service og krystal briller. Brug desk tilbehør såsom lysestage stande og dokumentere servietringe i brændkammer eller endda anvendt stål. Tilføj en skinnende pop af farve til denne let oprettelse ved at tilføje et fokus på skinnende gule påskeliljer inde i en hvid-farvet keramik container.Giving dine venner og nære slægtninge giver er halvt fornøjelig af krystal dekorationer sjov. Præsenter dine kære noget, som vil guide skønheden i foråret til deres hjem. Plant containere tillade genindfoersel til vidunderlige påske tid giver. Du kan vælge nem at vedligeholde grimme plantekasser, du kan bruge indendørs. Plastic mel plante opbevaringsbeholdere i flotte farver og designs kunne placeres på skærmen vindueskarme samt i skærmen bokse. Keramik beholdere eller ler mel vokse beholdere er praktiske såvel som øko-venlige påske tid giver. Du kan gave sætteplante pakker indeholdende foråret blomsterfrø for eksempel hyacint, dahlia eller tulipan sammen med smukke plante indikatorer. Farming leverancer vil også være forsigtig krystal dekorationer giver. Landbrug handsker sammen ved at have en dragt vil blive værdsat af familiemedlemmer med en grøn USB. Springtime aktiviteter hjælper dig med at slippe af vinteren og få energisk. Hvis dine venner tendens til at være aktiviteter elskere, vil de helt sikkert elske krystal dekorationer gaver for eksempel tennis poser eller golf jerseys.With disse ideer, kan du sikkert vælge krystal gaver, der vil blive holdt, og valued.Very dekoration har undergået talrige ændringer, nogle ideer og ideer er ekstremt nyt og et par af ejendommen design ideer samt ideer er krystal. Nogle nyere elementer og attraktive artikler er vokset til at være mode i den nuværende æra og nøjagtig samme tid nogle er aftagende sin glød, da den anbefalede idé eller et koncept af boligen stil. Et par af de begreber og faktorer i forbindelse med huset stil og afgørende faktorer fra bopælen design som møbler, har møbler som gardiner, hjem parfumer og belysning som modeller og belysning i tillæg til de lysekroner allerede altid de awesome begreber fra boligen stil og individuelle design.crystal dekorationer handler om at skabe den beboelig plads, der er levende, storslåede, elegant samt komfortable. Hus design er også en metode til at vise identifikation af mennesker om, hvem de har tendens til at være, og hvad de sætter pris på i deres liv. Dekorative ting og et par af ejendommen udsmykning idéer virkelig hjælpe enkeltpersoner til at forbedre og styrke foruden at løfte hele huset design tema. Et par af den livsstil og bolig udsmykning butik tilfældigvis konstant opgradering personer, der bruger de nyere ideer, ideer og meget mere om ejendommen stil. Gardiner, inde sofaer, spise sæder, og plader udføre en stor del i at øge hjem design. Forhæng som hjem design element er yderst vigtige. Gardiner er meget mere end bare effektiv nødvendighed. Derudover de udfører en stor del i den samlede design forbundet med hjem. Gardiner er væsentlige aspekter af hjem design som effektive værktøj ved at forhindre den faktiske dagslys og synlige, da det er en del af ejendommen leverer samt design.For mere information om krystal gaver besøge denne hjemmeside.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here